9 Ağustos 2010 Pazartesi

Yaş 2,5

Kızım, boncuk gözlü prensesim...
Sen bir yarım yıl daha kattın yaşına, ben de anneliğime...Birer yıl arayla fotoğraflarını seçmeye çalışırken binlercesinin arasında, bir defa daha farkettim anne olmanın dünyanın en büyük mucizesine tanıklık etmek demek olduğunu...
Sana en çok "bebeğim" diye hitap ediyorum ve unuttuğum da "bebeeemm" diye hatırlatıyorsun ya, bebeğimi ilk gördüğüm o muhteşem anı son dakikama kadar unutamam.

Güzel yüzün hep gülsün, sağlıklı ol...Bana yeter!
2.5 yaşın kutlu olsun bebeğim...

Not: Resimler 2008,2009 ve 2010'un Ağustos ayınından...İlhamı veren ve sayesinde oturmuşken 2,5 yıllık fotoğraf arşivini gezdiğim Emine'ye teşekkürler :)

7 yorum:

Özden dedi ki...

Ay kuzum benim...Daha nicegüzel tamlı yarımlı yaşlar dilerim...
Özden&Can

Burcu dedi ki...

Fıstık Zeyno'nun daha nice ay ay, yıl yıl fotolarını görücez hep beraber inşallah.. Onu görebildiğim nadir anlarda hep içimden şöyle bir mıncıklamak geliyor da, senden korkuma öyle uzaktan uzaktan gideriyorum o zevki Neslihan.. Bir kerecik mıncıklıyım nolur?? Walla acıtmıycam.. :))

AYÇA dedi ki...

Hayırlı yaslar olsun insallah... Boncuk gözlü güzel kızını ve seni çok öpüyorum.

Limonlu Turta dedi ki...

Mavişim,
Nice mutlu sağlıklı yıllara, gözleri gibi huyu da güzel kızım. Ankara'ya bir dönelim yanaklarından değil dört boğumluyken şimdi zarifçe salınan kollarından başlayacağım öpmeye.
Nesciğim, gördüğüm en şahane annelerden birisin. Öyle şanslı hissediyorum ki kendimi, kızlarımız sayesinde böylesine içten ve samimi bir arkadaşlık kurabildik diye. Yanaklarından öperim güzel arkadaşım!

Aslıhan Çağlak dedi ki...

Teyzesi ölürr O'na yaaa... Küçük şirin tombik tırtıl kelebek olmuşş :)

Eko Anne dedi ki...

Dogdular da 3 yaz mevsimi gorduler bile.. Yaşlandığımızı artık daha net anlıyoruz valla.. Tatlı kızını cok opuoyurm.. Möneneye selamlar

ayşegül dedi ki...

mutlu yaşlar güzel kız...

Yorum Gönder