7 Temmuz 2009 Salı

Kuğulu Park'taydık...

Ankara'lı olup Kuğulu Park'ta sevgilisiyle buluşmamış, ilk gençliğinde okulu kırıp çimlerin üzerinde aylaklık yapmamış, iş çıkışı o kadar binanın arasında soluklanmamış, kuğulara simit atmamış kimse yoktur herhalde. Hepimizin öyle ya da böyle bir Kuğulu Park anısı vardır. Ankaralılar için küçük bir yeşil alan, ufak bir havuzda yüzen birkaç kuğu, birkaç banktan daha fazlasıdır. Semte adını veren tarihi kavaklarıyla Ankara'nın olmazsa olmazlarındandır.
Yaza girmemize rağmen bitmeyen yağmurlar yüzünden birkaç haftadır ertelediğim Kuğulu Park'a kızımla gitme programını geçen haftasonlarından birinde gerçekleştirdik. Zeynep'in tetesi, benim canım kardeşim Aslıhan da bizimleydi. (Daha doğrusu zorla dahil ettik kendisini ama pişman da olmadı:)
Kuğulu Park klasiği olarak kuğulara, ördeklere, kuşlara simit attık. -gel gel yaptık. O güzelim kuğulardan çıkan çirkin sese şaşırdık, korktuk. Daha yakından bakmak istedik, çitleri aştık. Çocuk parkını görünce tabii ki dayanamadık:)

Tunalı'ya gidip kumpir yemeden dönülür mü? Tabii ki yedik. Hem de bayıla bayıla, parmaklarımızı da beraberinde yedik :)

Çok eğlendik ve iyi ki gelmişiz dedik !!!!!!!!!!!!!

(Aslıhancım hemfikiriz değil mi :=)





7 yorum:

Burcu dedi ki...

Kuğuluya gitmişken kokoreç yenmez mi demiştim ki, kumpiri nasıl mıncıkladığını görünce fotolardan zeynebin kokoreç de neymiş ki dedim :) Ya ben zeynebin gözlerine bitiyorum Neslihan, yok böyle bir güzellik.. Nazar boncuğu onlar maşallah. Öperim gözlerinden diicem ama yok yok öpmüyorum maazallah kızarsın bana korktum senden :)) Ben seni öpeyim onu yerine ;)

ZeyNes dedi ki...

Burcucum Zeynep öpmene izin verir eminim. O da sana pek hayran farkettin mi bilmem. Ne zaman görse kırıtıp duruyor sana. Yakışıklı sarı şekere giden yol annesinden geçer diye mi acaba:)

elif ada dedi ki...

Bir daha ki sefere biz de gelmek istiyoruz... Zeynep', görünce kumpir çekti canımız...
Sevgiler
Umur & Ada

Burcu dedi ki...

Neslihancım Zeynepin gözü küpelerimdeydi, ben ya da Arda bahane :) süslü kız olacak, hem güzel, hem şirin, hem süslü.. ooohhh yeme de yanında yat..

Evin dedi ki...

Neslihancığım, sen o mıncıklanası güzelliği ankaranın en kalabalık yerine götür; sonra da kimsenin yaklaşmasını bekle. olacak iş deil; insanın deil mıncıklamak, ısırası geliyor walla (yumuşakça tabii) :) bir de salıncakta o dudak büzüşüne bayıldım, yerim ben tatlı şekeri yaa, dayanamıyorumm:)) maşallah zeynep'e. ctesi günü de ne dillerdi o öyle, bıdır bıdır konuşuyor,canım yaa:) en kısa zamanda görüşmek ve bu sefer sohbet edebilmek dileğiyle.. öpüyorum
Sevgiler,
Evin

ZeyNes dedi ki...

Umurcum en kısa zamanda birlikte Kuğulu Park'a gidelim, kumpir de yiyelim. Çok özledik sizi!
Burcucum çok haklısın valla, Zeynep şimdiden küpe kolye delisi. Çok korkuyorum kokoş bir kızım olursa diye:)
Evincim tadı damağımızda kaldı, tekrarlayalım ilk fırsatta.Zeynep ve Efe'nin çok güzel resimleri var bende, onları gönderiyorum sana.

Aslıhan Çağlak dedi ki...

yalnız o kuğular şımarmış artık. atılan simitleri onlar yerine, çingene edasıyla koşa koşa gelen güvercinler yedi hep... zeynep simitleri çoook uzağa fırlatacakmış gibi atmaya çalışıp, kendi dibine atıkkça arsız, komik güvercinler de dibimizde bittii... zeynebin yere döktüğü koca bir bardak mısır tanesine koşmaları nasıldı güvercilerin :) biraz ürktü zeynoş kanatlı hayvanlardan ama olsun...

Yorum Gönder