14 Mayıs 2009 Perşembe

Bütün kızlar toplandık......

Neredeyse yeni bir haftasonu geldi, geçen cumartesi yaptığımız kızlar buluşmasını yeni yazabiliyorum iş yoğunluğundan. Yine Banu ve Mira evsahiplerimizdi. Bu defa şansımıza hava çok güzeldi ve bahçenin keyfini çıkarabildik....
Kuzumun birara ben yanından hızlıca çantamdan birşey almak için kalkınca, gidiyorum sanıp katıla katıla ağlaması ve benim aynı şekilde karşılık vermemle biraz sulu başladık güne! Su damlamız Ada'nın yine bir su damlası kadar güzel ve zarif annesi Umur'un anneler günü hediyesiyle sevindik, duygulandık. Kızlar bahçede tünelden geçip, Banu'nun fimodan yaptığı şaheser balıkları oltayla tutmak yerine birbirlerinden kaçırmaca oynayıp, bahçenin tadını çıkarırlarken bu defa biz de sohbet etme, günlerdir onu mu yapsak bunu mu pişirsek diye derdine düştüğümüz keklerin, kurabiyelerin, salataların tadına bakma hatta birkaç bardak çay içebilme fırsatı bulduk.
Sanırım ne kadar güzel bir gün geçirdiğimizi en güzel resimler anlatıyor...

1 yorum:

banu dedi ki...

Hala yazamayanlar da var :D Gerçekten çok güzel bir gündü... Senin müthiş salatandan artanlar akşam eve gelen misafirler arasında da pek sükse yaptı :)

Yorum Gönder