9 Haziran 2010 Çarşamba

Bize YAZ geldi :)

Neredeyse Haziranı yarıladık ama gökyüzünde kara bulutlar, yağdı yağacak hava, ceviz büyüklüğünde dolular...Çantamızdan hala çıkamayan şemsiye, montlar...Bunlara inat benim güneşim pırıl pırıl parlıyor yanımda, bize yaz çoktannn geldi.Aslında 28 aydır bana hep yaz!
Hırkalar, montlar, paltolar, botlarla birlikte bize ağırlık eden ne varsa kaldırdık, çıkardık hayatımızdan. Aldığım ama bir türlü hayata geçiremediğim kararları uygulamaya başladım. Zeynep'te kendi kararlarıyla eşlik etti bu sürece, bezini çıkardı attı. O uzun zamandır hazırmış, ben değilmişim meğerse. Hala işaret diliyle ve tek tük kelimelerle konuştuğu için -abi, kırt kırt dedi saçlarını gösterip, gittik kestirdik kısacık. Bunalmış, rahat etti kuzum.
Anneannesi, dedesi, teyzeleriyle zaten şenlik havasında geçerken günlerimiz, Almanya'dan gelen Nurten Teyzemiz ve Nalan'la iyice şenlendik. Biraz şımardı Zeynep tabii ki, hiç yapmadığı şeyleri yapar oldu, zaten geç olan uyku saati biraz daha kaydı. Bu değişikliklerin geçici olduğunu bildiğimden gereksiz streslere girmedim bu sefer. Ne kadar keyifli olduğunu görüp, tadını çıkardım neşesinin.
28 aydır benim güneşim parlıyor...28 aydır, hiç olmadığı kadar güçlü, enerji dolu, içi içine sığmaz bir Neslihan var. Sayende kızım!

11 yorum:

Sen Gelince dedi ki...

Öyle güzel anlatmışsınki benim bile içimi ısıttı o güneş:) Aman hiç solmasın Neslihan'cım:)

ZeyNes dedi ki...

İnşallah Özlemcim...Yavrularımız hep sağlıklı olsunlar,parlasınlar hayatımızda.

Eko Anne dedi ki...

Harikasın Nes;
Kim tutar seni.. Süperleme kızın var daha neye ihtiyacın olurki..

Özden dedi ki...

Neslihancım hakikaten ufak tefek değişikliklerde hiç strese gerek yok hemen toparlıyorlar minikler. Bir de lütfen Zeynep'e ilet o ilk resmindeki burnunu yerim:))
Sevgilerimle,
Özden&Can

Feride dedi ki...

ohh ne güzelmiş cnm .. bezi dahil tüm fazlalıkları atmışsınız yenilenmişsiniz .. hafiflemiş hissi veriyor yazı .. sıhhatler olsun zeynep cim..

ZeyNes dedi ki...

Esracım çok haklısın,onlar varken başka hiçbir şeye ihtiyacımız yok.İyi tatiller,dinlenmelerrrr:)
Özdencim ilettim, buyursun gelsin (ama Can'ı da getirsin) yesin dedi:)
Feride çok teşekkür ederiz...

füsfüs dedi ki...

anne kız süpersiniz cidden. saçlarını kestirmek istedei demek canım benim, çok tatlı olmuş ama

ZeyNes dedi ki...

Evet Füs,o kadar bunalmış ki,toplatmıyor da,kendisi talep etti kuzum.Defne'nin saçları da çok uzadı,nasıl başediyorsun sen?

AYÇA dedi ki...

Aferin Zeynep e nasıl imrendim size şimdi. Hele bez olayı ne iyi olmuş. Darısı basımıza. Saclardan bunaldı demek. Kıyamam :) ilk resim ne kadar güzel. Umarım tatil dönüşü görüşürüz.

Güneş Akay dedi ki...

Saçlarını kestirmekte çok kararsızım ben, hep uzun saç sevmişimdir, ama saçını taratmayan bir kızım var :=)

sib dedi ki...

neslihan

ben de karar verdim tatile giderken kıpkıp kısacık kestirecegim jr ın saclarını:)

Yorum Gönder