18 Mart 2010 Perşembe

Kısa Kısa...

- Neredeyse yenisi geldi ama geçen haftasonunu yazamadım fırsat bulup. Benim bile yorgunluktan pilimin bittiği ama Zeynoşun sesini çıkarmadığı, dolu dolu 2 gün geçirdik. Cumartesi sabahı katıldığımız en kalabalık Orff dersinde şarkılar söyledik,oynadık,zıpladık,çok eğlendik. Çıkışta akşam üzeri programımıza enerji toplayalım diye Banu&Mira'larda mola verdik. Akşama doğru Kukla Kebap'ta Sevgili Naile'yle tanıştık,ne iyi ettik:) Yiğit'e "İyi Ki Doğdun" dedik.
Pazar sabahı Pembe Kurbağa Tiyatrosu'nda "Ponpon Kuyruğun Pastası"nı izle-me-dik. Zeynep bana sımsıkı sarılıp, son 5 dakikaya kadar, sahneye asla bakmayıp diğer çocukları izlemeyi tercih etti. Çıkışta Ankara'lı Nurturia anneleri buluşmasına -ceeee yaptık.
Pazar öğleden sonra programımız ise, Banu&Mira'dan aldığımız güçle, Zeynep'in artık taraması imkansız hale gelen tiftik saçlarını kestirmekti. Anneanne,teyze,anneden sonra tontişim ancak kendisine oje sürülmesi karşılığı saçlarının kesilmesine izin verdi.Benim küçük çocukta ojeli tırnak kabusum gerçekleşti,eve döner dönmez silindi. Saçlar çok güzel oldu:)

6 yorum:

elif ada dedi ki...

Prensesimin saçları ne kadar güzel olmuş.

Eko Anne dedi ki...

Zeynep çok güzel olmuş. Çok da cici durmuş kuaförde. Darısı başımıza valla. Korkumdan götürmüyorum ama Ela'nın saçları da abanos'a döndü. Geçen haftaki performansınızı resmen kıskandım:)

Burcu dedi ki...

Ama ama ben Kukla'da zeynep'in lüleleriniseve seve bitirememiştim.... :) Her haliyle çok fıstık o , maviş prenses..

Emine dedi ki...

Yeni saçı çok yakışmış Zeynepciğime.Maşallah uslu uslu oturmuş kuaförde.

Limonlu Turta dedi ki...

E, ben şimdi ne anladım bu fotolardan? Üstüne basınca büyümüyor (anladım güvenlik meselesi), büyümeyince saçlar surat doğru dürüst görünmüyor. Neyse, nasıl olsa yarın müzik dersine giderken göreceğiz ama eminim çook yakışmıştır yeni saçları Mavişimize.
Öperiiiz,
ç.

öznur dedi ki...

Lüle saçlı tatlı maviş, saatler olsun.Nasıl da sabırla beklemiş kuaförde. tanıştığımıza çok sevindim. Hemen yanımdaydın, bir ikicik mıncıklayayım dedim ama sonra içime attım:)Ama bir dahaki görüşmemizde kaçış yok, üzgünüm:)Çok öpüyorum

Yorum Gönder