15 Ekim 2009 Perşembe

Boyama Çalışmalarına Devam...

Evde yetiştirmem gereken işler varken ve Zeyno peşimde dolanıp dururken, eline verdiğim bir parça kağıt ve boyalar her zaman çok işe yarıyor. Bu aralar favorimiz sulu boya ve parmak boyaları...Resimlerde de görüleceği gibi kuzum en ciddi ifadesiyle, en konsantre olmuş haliyle yapıyor boyama çalışmalarını...(Parmak boyasını evde yapan, ne çok katı ne çok cıvık bir kıvam tutturan varsa ve ölçülerini benimle paylaşırsa çok sevinirim.) 3 boyutlu Winnie The Pooh boya kalemlerimizi ise yeni aldık, bayıldık...

13 yorum:

füsfüs dedi ki...

boyama konusunu çok ihmal ettiğimi farkediyorum seni gördükçe
ilk işim parmak boyası ve suluboya aalmak olsun
bu arada o winnieli kalemler nasıl birşey?

meldi dedi ki...

Maşallah Zeynoya hem çok ciddi hemde temiz çalışıyor. Benim ömerim kağıttan sıkılıp hemen üst başını, duvarları, masayı boyuyor.
Bu arada zeynoya kalın bir fırça almanı tavsiye ederim. Daha rahat kavrıyorlar

elif ada dedi ki...

Gormeyeli Zeynepcigim buyumus de ciddi ciddi boya mi yaparmis? Yoksa teniscinin ardindan bir de buyuk ressam mi yetistiriyoruz ne? Yarini iple cekiyoruz, sizi cok ozledim. Bu arada winni kalemlerden bizde istiyoruz. Nerden bulucaz?
Sevgiler
Umur & Ada

Burcu dedi ki...

Yafuu ben ne kötü bi anneyim, o kadar parmak boyası aldım daha oturup çocukla yapmaya vaktim-fırsatım hiçbişeyim olmadı. Bakıcısı ile haftada bir falan oynuyor boyalarla.. Hele de evde hazırlamaktan bahsetmişsin yaa, ben de istiyorum bunun tarifini.. Geceleri blog yazacağıma gidip mutfakta ertesi sabah için boya yapıyım en iyisi..

ZeyNes dedi ki...

Füsuncum iyi kıvamlı bir tarif bulalım da evde kendimiz yapalım derim ben parmak boyasını,içime sinmiyor pek hazır olanı kullanmak.Bir de kıvamı çok koyu sanki hazır olanların belki de markadan markaya değişiyordur.

ZeyNes dedi ki...

Melek resimler Zeynep cozurtmadan önce çekilmişti canım...geçen sefer sadece 1 dk yalnız bırakma gafletinde bulundum, tepeden tırnağa mavi olmuştu.Fırçaların numaraları var değil mi, kaç numara aldın sen Ömer'e?

ZeyNes dedi ki...

Umurcum bizde sizi çok özledik:)Zeynep'in resim yapma merakı doruklarda bu aralar...Winnie kalemleri Armada Loco Poco.dan aldım, kalın kuru boya gibi ama çok sevimli, galiba en çok kendim için aldım :)

ZeyNes dedi ki...

Burcu'cum sen blog yazmaya devam et canım benim,ben yaparım sarı şekere renk renk boyalar.İyi bir tarif bulalım gerçekten de...

şule dedi ki...

yok bende ki de çok katı. ta hamileyken portakal ağacında görmüştüm tarif.bi bakalım.

meldi dedi ki...

Neslihancım dikkat etmemişim nuramasına bu akşam bakarım ama bir dolmakalemden az daha kalın oldıgunu söyleyebilirim.

Evin dedi ki...

Neslihancığım, sen ne iyi bir annesin böyle; bıoyayı kendim yapmayı düşünmemiştim. gerçekten çok iyi olur.. tarif bulursan beklerim. öpüyoruz sizi.
Efe'den de Zeynep'e sevgiler;)

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com dedi ki...

Maşallah pek tatlı Zeyno :)

Demet dedi ki...

Neslihancım biz de çok haşır neşiriz bu parmak boya takımıyla tarif bulursan ben de isterim :)
çok da ciddi minik picasso'muz maşallah :)

Yorum Gönder