14 Nisan 2009 Salı

Belek'ten ZEYNEP geçti :)


Canım Kızım!

Bütün tereddüt ve korkularıma rağmen anlık bir cesaretle, başbaşa çıktığımız ilk yolculuğumuz & tatilimiz, sayende hayatımın en anlamlı, en keyifli tatili oldu. Sonsuz merakın, keşfetme arzun, ilk günler kalabalık içinde şaşırıp kalsan bacaklarıma yapışsan da gösterdiğin uyum, etrafında ki herşeyi oyuna-oyuncağa dönüştürme becerin, yaşıtlarınla diyalog kurabilmek için onların peşinde koşup durman hatta kovalaman bana nasıl gurur verdi anlatamam. Bu 5-6 gün içinde çok daha iyi anladım ki sen artık bebeklikten çıkmışsın:)

Miniğim, iyi ki "Tek başınıza ne yaparsınız?", "İyi cesaret ediyorsun küçücük cocukla!", "Aman çocuk üşür!", "Bu havada havuza/denize mi girilir bu bebekle?" ........gibi dış seslere kulak vermedik :)
Seninle herşey çok daha güzel, keyifli, anlamlı...
İyi ki senin annenim Zeynep'im!

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Uleynnnnnnn Hande tiyzen yer seni çocukkkkk!!!! Ankara yetmedi bide Antalyayı mı karıştırdınız ana kız (süper ikili:)??? Bigün bunu diceğimi tahmin etmezdim ama GELİN BİZE ARTIKKKKKK:))) Çok özledim muşmulayıı..İyiki geldin aramıza kuzum benimm canımın içi Zeynoşumm

Aslıhan Çağlak dedi ki...

Teyzesi de çok katilmak isterdi ama malum iş hayati :)
Umarım ikinci tatilini beraber yapariz Zeynocum ama sen de artik "teyzeee" gibi kelimeler söylemeye baslasan iyi olurr :)

banu dedi ki...

Genelde bir anlık cesaret ile yapılanlar planlı programlılardan daha bir keyifli geçiyor... Zeynep'in uyuyan pozlarına bayıldım... çok tatlı çooook :)

Yorum Gönder